Last news in Fakti

26 Юли, 2015 11:17 4 494 6

Почина пребитият в Курило лекар

  • лекар-
  • курило-
  • д-р илко иларионов-
  • пирогов

Д-р Илко Иларионов бе настанен в Пирогов, след като е бил вързан и пребит с тръби от свои колеги в Курило

 
 
Д-р Илко Иларионов, който е бил вързан и пребит с тръби  в болницата в Курило, е починал в събота в Пирогов, съобщи пред бТВ здравният министър д-р Петър Москов.

Иларионов  бе  с мозъчен кръвоизлив и потрошени ребра и в кома. На въпрос дали причина за психичното разстройство на кожния лекар от Пета градска болница в столицата е провокирано от факта, че ще остане без работа, защото се закрива отделението, министърът отговори,че колегата му отдавна се е нуждаел от специализирано лечение.

Както Факти.бг писа сигналът в полицията е постъпил на 22 юли. По първоначални данни един от пациентите е наранил сериозно мъжа. Пострадалият е настанен в „Пирогов" с опасност за живота. 
По случая беше образувано досъдебно производство.

Пребитият лекар е от столичната Пета градска болница. Той е бил в болницата в Курило поради психично заболяване. 

Повечето обстоятелства, както и причините за тежките травми засега са без обяснение.
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тошибиян

    0 0 Отговор
    поредния цирк в този сайт 4етете


    Д-р Илко Иларионов, който е бил вързан и пребит с тръби в болницата в Курило, е починал в събота в Пирогов, съобщи пред бТВ здравният министър д-р Петър Москов.



    Лекарят е откаран в "Пирогов" с мозъчен кръвоизлив и потрошени ребра и в момента колегите му се борят за живота му.
  • 2 Реалист

    0 0 Отговор
    Кирие Стефанаки, махни последното изречение че ще ти се смеят - като преписваш от предишната статия не стана ясно кое е вярното. Последно - починал или не?
  • 3 Теодор

    0 0 Отговор
    Защо никой не казва повдигнато ли е обвинение срещу хората които са го пребили и убили, това ли е начина да се лекуват хора с психически отклунения?
  • 4 некойси

    0 0 Отговор
    Леле, е...а ти невероятната история от която хем тръпки да те побият хем нищо не става ясно
  • 5 анонимен

    0 0 Отговор
    В нашето ежедневие имаме предостатъчно сюжети за страшни ,смразяващи филми.Нищо не се говори за престъпниците извършили деянието и много ми е интересно какво ще бъде наказанието за извършеното злодеяние.За да убиват така посред бял ден има само едно обяснение,че никой не го е страх от законо и че закона гоняма.Пребиват хора ,коне ,каквото им попадне ,а тези са позор за цялата лекарска гилидия.
  • 6 българин

    0 0 Отговор
    Относно лекаря пребит в психиатричното заведение - определено е недопустимо човек да се смее, да лъже, да си измисля и да си прави шеги на подобни теми и т.н (ако някой го е правил). А за починалия лекар- само мога да напиша мир на праха му и дано семейството му да преодолее загубата.