Last news in Fakti

7 Август, 2015 01:00 1 172 1

Мъж, нахлул в клетка на маймуна: Аз съм Тарзан!

  • мъж-
  • нахлул-
  • маймуни-
  • клетка-
  • тарзан

Нарушителят се качил на 6-метрово дърво

Служителите на зоопарка "Прентис Парк" в градчето Санта Ана, щата Калифорния станаха свидетели на изключително куриозно събитие. Полугол мъж нахълтал в една от животинските клетки, където били изложени маймуни, съобщава Mirror. 

С крясъци "Аз съм Тарзан! Аз съм Тарзан!"той се хвърлял от клон на клон и се катерел по дърветата. Въплъщението от типа "Книга за джунглата" на 37-годишния господин не продължава дълго, след като властите го залавят на място.

Според директора на зоологическата градина - Кент Ямагучи, арестуваният е бил под влиянието на някакъв опиат. Той пренебрегнал няколкократните предупреждения да спре да се катери по дърветата и да слезе на земята. "Тарзан" просто отказвал да бъде отведен от "естествената си среда".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 макс

    0 0 Отговор
    това не е ли борис бекер?