Last news in Fakti

9 Август, 2015 16:31 3 755 2

Анн-Джи създаде собствена марка

  • анн-джи-
  • създаде-
  • собствена марка

Единствената българка носителка на три световни титли в областта на фитнеса, Анн-Джи, създаде собствена марка, информират от ПРофайл.

След като миналата година беше наградена за талант и принос за развитието на фитнеса у нас, Анн-Джи успя да защити за трета поредна година световната си титла на фитнес модел.

Певицата още миналата година пусна тениски със свои провокативни снимки, дело на известния фотограф Георги Божков. В момента тя предлага мъжки и дамски тениски и потници, но подготвя и други спортни екипи, специално за фитнес.

Новата фотосесия на марката е направена специално в Гърция.

За по- екстравагантните млади момичета, Анн-Джи пусна и отделна линия към марката , която вече може да се похвали с две ревюта. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Шишарко

    0 0 Отговор
    ало журналята а по-големи вампири и кощрамби неможах те ли да пуснете.....ще уплашите хората недейте така.
  • 2 копеле

    0 0 Отговор
    А бе аз искам да ме пуснат в това гнездо на оси и кобри и да си направя едно XXL купонче с тях, докато се свия като стафида, че и голямо лизане ще падне.