18 Октомври, 2015 00:33 1 912 1

Жан Клод Ван Дам: Светът може да изчезне до 60 години

  • жан клод ван дам-
  • изчезне-
  • светът

Актьорът иска световните лидери да се обединят за неговото спасяване

Актьорът Жан Клод Ван Дам изрази притесненията си, че краят на света наближава.

В интервю пред Би Би Си Ван Дам заяви, че човешката цивилизация може да изчезне през следващите 50 или 60 години.

„Човешкият вид е прекрасен и той може да намери начин да поправи своите проблеми. Ако това не стане, обаче неговият край ще дойде след 50 или 60 години.“, заяви Ван Дам.

Актьорът призова световните лидери да започнат „екологична мисия“, в която да спасяват застрашени видове животни.  Според него това ще даде пример и на останалите хора, които заедно възвърнат природния баланс и ще увеличат живота на Земята, населявана с хора.

„Всички трябва да се включим това. От моя приятел, който ми паркира колата, през господин Путин, до господин Обама, защо не и господин Тръмп. Това е последният ни шанс. Ние можем да поправим света.“, заяви Ван Дам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ЯСНОВИДЕЦ СТАНА И ТОЗИ
    МАЙ Е ОБЪРКАЛ ДРОГАТА
    НО ЗА ЖИВОТНИТЕ Е ПРАВ