Last news in Fakti

21 Декември, 2015 09:39 6 069 3

Короноваха грешната "Мис Вселена"

  • короноваха-
  • грешната-
  • мисвселена

Грешка на водещия предизвика грандиозен гаф по време на конкурса

Грандиозен гаф беляза тазгодишното издание на конкурса за красота „Мис Вселена“, съобщи „Гардиън“.

Истинско объркване настана на шоуто в Лас Вегас, след като водещият, който по грешка посочи за победителка грешната претендентка. Първоначално той обяви за победителка в конкурса Ариадна Аревало от Колумбия. Красавицата дори беше официално коронясана и обявена за „Мис Вселена“. Водещият Стиви Харли обаче изведнъж спря награждаването и обяви друга победителка.



„Добре приятели, аз трябва да се извиня. Мис Колумбия е първа подгласничка. „Мис Вселена 2015“ е Мис Филипини“, обяви Харли.

Тогава Пиа Вурцбах притеснено се придвижи напред в сцената, като за няколко странни секунди двете участнички чакаха официалното решение.

„Поемам вината за това. Грешката е ужасна и е моя. Мога да ви покажа картончето с името на победителката. Нека това не повлияе на вашата реакция спрямо дамите. Грешката е наистина неприятна. Все пак нощта е страхотна“, заяви Харли.

Тогава и Мис Колумбия свали короната от главата си и я връчи на Мис Филипини. Третото място бе заето от Мис САЩ – Оливия Джордан.

„Не ми беше приятно да й взема короната и й желая всичко най-хубаво за в бъдеще“, заяви след конкурса новата „Мис Вселена“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zzz

    0 0 Отговор
    vijte na 1vata snimka filipinkata kolo e ozada4ena 4e ne e tq,a predvaritelno znae 4e triabva da e tq!
  • 2 бай Иван

    0 0 Отговор
    На кой му пука ? И двете са минали под ножа!
  • 3 бай Иван

    0 0 Отговор
    А и Чубака от Междузвездни войни е по готин от тях!