Last news in Fakti

30 Януари, 2016 11:40 1 448 1

Тервел Пулев чака второ дете

  • тервел пулев-
  • дете-
  • дияна ненова-
  • чака-
  • боксьор-
  • връзка

Детето ще бъде момче и ще се появи на бял свят през пролетта

Тервел Пулев чака второ дете - 1
Снимка: БТА

Българският боксьор Тервел Пулев чака второ дете. В предаването „Събуди се“ по Нова телевизия спортистът и половинката му Дияна Ненова споделиха, че очакват второто си дете, което ще бъде момче и ще се появи на бял свят през пролетта.

„Имахме много трудни периоди за преодоляване. Аз специално не можах да свикна. Една такава връзка от разстояние е доста трудно да се поддържа. Това беше изпитание за нашите отношения и го преодоляхме”, разказа Тервел Пулев. 

„Бяхме отдадени на спорта и нямахме избор. В моя случай нямах поле на изява в България. Волейболът у нас е на много ниско ниво и трябваше да се развивам в чужбина. Водещото обаче е любовта – когато двама души се обичат, няма проблеми”, сподели Дияна Ненова.

Двамата признават, че са имали сривове във връзката си, но са намерили начин да се балансират и да постигат компромиси.

„Някой, ако каже, че има перфектни отношения, значи лъже", заяви Тервел Пулев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лили

    0 0 Отговор
    Компромисът е разковничето в една връзка. Доверието също.