Last news in Fakti

14 Май, 2016 14:02 1 726 0

Медицинското изложение Булмедика/Булдентал с изключително богата програма от събития

  • иец-
  • булмедика-
  • булдентал

Безплатни изследвания за хепатити, оценка на сърдечносъдовия риск, информационна акция за щитовидната жлеза и научна конференция са малка част от тях

Медицинското изложение Булмедика/Булдентал с изключително богата програма от събития - 1

Тази година арената за среща на медиците от цяла България и света навършва 50 години! Булмедика/Булдентал е медицинско изложение, което ще се проведе в Интер Експо Център от 17 до 19 май в град София. Организаторите са подготвили изключително богата програма от събития, които ще помогнат на всеки посетител и участник да намери това, за което е дошъл на изложението.

1st Dental Tribune Conference @ Buldental

На 17 и 18 май се организира научната конференция 1st Dental Tribune Conference @ Buldental, която ще представи иновативните концепции на най-четените български автори в различни области на денталната медицина.

Безплатни изследвания за хепатити,  оценка на сърдечносъдовия риск, информационна акция за щитовидната жлеза

От своя страна Националната пациентска  организация ще извърши изследвания - за хепатит B и C, измерване на пулса и на кислорода в кръвта с пулсоксиметър и оценка на сърдечносъдов риск. В третия ден от Изложението  от 10.00 до 13.00 часа Сдружение „ВИОМ“ и Националната пациентска организация ще проведат информационна акция относно заболяванията на щитовидната жлеза.

Обучение на един от най-добрите детски гастроентеролози в света д-р Артър Кригсман

На 17 май (вторник), от 13.30 до 15.30 ч. в зала 1 на изложението, американският детски гастроентеролог д-р Артър Кригсман ще извърши обучение на тема "Единствена по рода си гастроинтестинална патология при аутизма: клинични доказателства и предлагани методи за въздействие".

Обучението е подходящо за специалисти, които работят с деца от аутистичния спектър – гастроентеролози, психиатри, педиатри, лични лекари, психолози, логопеди, ресурсни учители, педагози и др. специалисти.

Събитието се организира от Националнатa пациентска организация в партньорство със Сдружения "Тацитус ", Фондация "Стъпка за невидимите деца на България " и Сдружение "Аутизъм днес“ .

Българският Червен кръст (БЧК) и неправителствени организации в сектора също ще проведат редица събития и демонстрации.

Сред важните теми, които ще бъдат обсъдени тази година, са двудневен сателитен симпозиум на Асоциацията на студентите изследователи (АСИ) и семинар за новите професии за употреба на хранителни добавки и помощни технически средства за хора с увреждания по европейския проект H-Care.

Безплатни консултации за козметични грижи

Медицински колеж „Й. Филаретова” към Медицински университет – София, отново ще вземе участие в тазгодишното издание на Булмедика/Булдентал. Преподаватели и студенти ще представят 8-те специалности, изучавани в колежа, с нагледни материали, описващи специфичните дейности на всяка една специалност. Освен това в трите дни от изложението, студентите от специалност "Медицинска козметика" ще проведат безплатни консултации за козметични грижи в зала 1 на щанд B14.

Фирмите участници се включват активно с демонстрации  по време на изложението

Съпътстващата програма на Булмедика/Булдентал и всички фирми, които ще проведат демонстрации, може да намерите на следния линк - http://bulmedica.bg/static-file/57332db6d42fd0651a234250.pdf

Междуанродното изложение Булмедика/Булдентал навършва 50 години. Обогатете познанията си в сферата на медицината, получете съвети от специалистите и живейте активно. Изложението Ви очаква от 17 до 19 май в Интер Експо Център.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА