Last news in Fakti

4 Август, 2017 16:01 1 531 0

Пиеро Летиция и техниките му за риболов „на муха“

  • иец-
  • изложение-
  • риболов
Пиеро Летиция и техниките му за риболов „на муха“ - 1

Риболовът не е просто занимание. Той е любов и спорт, примесени със страстта към природата, адреналина и приятното време, прекарани с добри приятели. Безспорно – всеки рибар има своите „малки тайни“ за успешен улов. Още повече – когато говорим за специфичния риболов „на муха“ и шнур, който се радва на широк интерес и има почитатели по целия свят.

По време на тазгодишното изложение „Наслука - Лов, риболов, спорт“, което ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център, Пиеро Летиция ще споделя с всички посетители своите познания, демонстрирайки наживо техники за риболов „на муха“. За целта организаторите ще подготвят специално изграден за общо 4-дневните демонстрации басейн, с обща площ от 125 кв.м.

Известен с многобройните си техники, Пиеро Летиция е създател на Advanced Fly Casting School - International (Italy and Sweden). Той лично ще предава своите познания на всеки гост на „Наслука - Лов, риболов, спорт“ , който желае да се усъвършенства. Специалистът ще демонстрира метода си за риболов, обещаващ незабравими преживявания на всеки страстен рибар.

На 16 септември – Международна киноложка изложба

Разбира се, по време на 25-тото издание но изложението „Наслука - Лов, риболов, спорт“, многобройни ще бъдат предложенията от български и световни производители както за страстните рибари, така и за запалените по лова, туризма и различните видове спорт. И това не е всичко. Домашните любимци ще бъдат сред акцентите на програмата, защото за поредна година в рамките на изложението, на 16 септември, ще се проведе Международна киноложка изложба, в която участниците от България и чужбина ще се включат със своите кучета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА