18 Май, 2016 05:00 10 905 9

Най-горещите жени в Кан

  • най-горещите-
  • жени-
  • кан

Звездите определено имат какво да покажат

Филмовият фестивал в Кан е в разгара си, а звездите се надпреварват да минат по червения килим. Някои от тях определено могат да напълнят мъжкото око и за това Факти.бг ви показва най-красивите дами, попаднали под светлината на прожекторите на фестивала.

Сериозно внимание се отделя на поредната звезда от семейство Кардашиан – моделът Кендъл Дженър. През последните дни Дженър се появяваше с доста провокативни рокли на червения килим, като за последно открадна внимание с черна и полупрозрачна рокля на червения килим.

Британската певица Черил Кол може и да се раздели с втория си мъж, но вече има нова любов, която определено я разкрасява. Пъстрата рокля без презрамки, с която тя се появи на червения килим ни припомни защо толкова много мъже въздишат по тази красавица и жури на британския X Factor.

Пикси Лот е една от новите британски сензации. Тя вече има бляскава музикална кариера, като вече се опитва да пробие и в киното. Първите й стъпки с тази предизвикателна розова рокля определено са добри.

Джесика Частейн няма нужда от допълнителна реклама. Тя вече е една от най-търсените актриси в Холивуд. В Кан обаче тя ни припомни и че е изящна красавица. С жълтата си рокля тя определено е откраднала доста сърца.

Още през 90-те години на миналия век Наоми Уотс беше мечта за всеки представител на мъжкия пол. Прелестната блондинка и този път не пропусна да попадне под светлината на прожекторите. С фината си синя рокля тя определено е достойна за всяко внимание.

Блейк Лейвли може и да е бременна, но продължава да е изящна. Съпругата на Райън Рейнолдс все още има дълги крака и не се срамува да ги покаже. Роклята й пък спечели одобрението на модните критици.

Мъжките очи обаче на 100% бяха откраднати от Дауцен Круз. Манекенката се появи с изящна черна рокля. Нейното тяло обаче прави всяка рокля красива.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гъдю

    1 1 Отговор
    като пърдят огин фърргът
  • 2 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    хорската суета няма край :)
  • 3 Гл редактор

    2 0 Отговор
    Абе Росене ти броил ли си, по колко пъти в една статия грешиш?!
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    "Мъжките очи обаче на 100% открадна мъжките погледи." - Росенчо, проверявай си творенията поне веднъж преди да ги постнеш!
  • 5 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    За мъжете не съм на ясно, но жените защо не минават по килимчето ДИБИДЮС ГОЛИ ГОЛЕНИЧКИ?? Колко по-евтино ще е , е. хе !!?!?То и тъй нищо не прикриват - белким спестят някой долар за бедните и гладните !!
  • 6 Бай Коста

    0 1 Отговор
    Кат манеш дреите - кранти.
  • 7 гамена

    0 0 Отговор
    Последната, ангелчето на Виктория Сикрет е невероятна и зашеметяваща. Арменката не ми я хвалете.
  • 8 Все си мислех

    1 0 Отговор
    че актриса не е равно на проститутка. Обаче, като гледам непрекъснатите дефилета и в щатите и в Европа, май упорито св насажда у публиката обратното... Нещо много се забъркаха понятията в областта на културата и изкуството. Просто шоуто и комерсиалното изместват всичко качествено.
  • 9 Волен Сидеров

    0 2 Отговор
    ох на батя...Жени за да се показват така предизвикателно НЕ са задоволени сексуално въобще-те повечето жени станаха такива-или заради нас,че младите мъже на 99%са гейчете или гена на жените им е такъв...все недоволни....