Last news in Fakti

17 Юни, 2016 00:15 2 394 3

Ким Кардашиян: Срамувам се от дупето си

  • ким кардашиян-
  • дупето-
  • срамува

Тя признава, че не й харесва колко големи са задните й части

Американската реалити звезда Ким Кардашиян заяви, че се притеснява от това, че задните й части са твърде големи, съобщи „Celebuzz”.

Кардашиян признава, че нейните бедра и дупе са й причинявали голяма неувереност в самата себе си.

„Аз обичам заоблените жени. Аз обаче въобще не съм въодушевена от това, че бедрата и дупето ми са толкова големи. Това ми докарва абсолютна несигурност“, заявява Кардашиян.

Наскоро тя роди дете на Канйе Уест. Кардашиян обаче признава, че се е срамувала от формите си след раждането и се е опитвала да ги прикрие от него.

„Опитвах се да ходя така, че той да не ме вижда. Дупето ми беше огромно. Бях изключително несигурна. Постоянно му казвах, че не искам да ме гледа“, споделя Кардашиян.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Това е огромна новина!! Де аз да и имах грижите - горката тя .....
  • 2 Киро

    0 0 Отговор
    Това е всичко друго, но е и дупе!

    По-скоро трябва да се определя като диференциал на Татра!
  • 3 аман

    0 0 Отговор
    Защо всички новини се въртят около г.за на тая жена!? Какво влиза, какво излиза от там и пр.
    Ай стига ни занимвахте с тая междуконтинентална ковра. Или поне, като ще пишете за нея дайте друг поглед към нещата от рода на "Какво ролки тоалетна хартия ползва на ден" за да обгрижва това имане. Най-малкото за производителеите на тоалетна хартия би било интересно !