Last news in Fakti

8 Юли, 2016 02:46 7 560 6

Извратено риалити с котка

  • котка-
  • извратено-
  • риалити

Автор на видео заплашва със смърт на животното, ако не получи достатъчно лайкове

Своеобразно шокиращо риалити се разигра в YouTube. Мъж публикува клип, в който заплашва, че ще убие котка, ако не получи определен брой харесвания, пише ОФАН.

Мъжът е анонимен и маскиран. Той обяснява как ще изтезава котката си в продължение на 9 седмици, докато не получи определен брой лайкове. До този момент клипът е бил гледан от 100 000 души, а харесванията са повече от нехаресванията.

„Това е шоу, в което животът на котката зависи от вас. Ако нехаресванията са повече от харесванията, тя ще бъде подложена на изтезания. Ако харесванията са повече обаче, изтезанията ще бъдат заместени от игри и лакомства“, казва авторът на клипа.

Той доказва своите намерения, като оставя котката да виси с вързани за въже крака.

Видеото предизвика вълна от възмущение в интернет и организациите за защита на животните. До този момент е установено, че авторът на видеото е ученик в гимназия в Хабаровск, Русия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NWAmilen

    2 0 Отговор
    е дайте линк към клипа де, така е гадно от ваша страна запалихте интереса ми да видя клипа а няма линк
  • 2 гост

    1 1 Отговор
    Росен няма ли други новини, че точно за тази пишеш?
    Автора на клипа е бъдещ рецидивист, но в затворо много ги "обичат" тези, които се гаврят с беззащитни същества...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 666

    0 1 Отговор
    Идиотчето вече е заловено и с повдигнато обвинение. Ще се отърве с глоба, условна присъда, или изправителен труд. Интересно колко бързо се действа в другите държави.
  • 5 Morgoth

    0 1 Отговор
    Преди време имаше такъв със заек и без заплахи за изтезания. Само с въпроса ще живее ли заека или ще стане на яхния. И до колкото си спомням човека искаше пари, а не лайкове. И беше успял да събере някакви.
  • 6 Сибирь

    0 0 Отговор
    Няма да се отърве само с това,бъди сигурен! В Русия са маниаци на тема домашни животни ,дори и да са бездомни. Тоя ще отнесе страшно много бой! Миналата седмица две изродчета убили котарак и публикували видеото в нета. Съучиниците им разбили на единият стъклата на къщата с камъни ,а него пребили,сега ги пази полицита в ареста.
    А иначе в Красноярск ,при - 30 и надолу е обичайна гледка да видеш бездомно куче например да се вози в рейса ,кондукторката го пуснала да се грее, в магазин съм виждал огромен пес да спи в коридорът, клиентите го прескачаха, в банка и т.н.т. В Москва има кучета ,които пътуват в метрото.