Last news in Fakti

9 Юли, 2016 13:12 2 011 0

Високи оценки за албума на SEVI в чужбина

  • sevi-
  • високи-
  • оценки

Рок на високо ниво, който идва от сърцето, пише Metal hammer

Високи оценки за албума на SEVI в чужбина - 1
SEVI

Новият албум на група SEVI "The battle never ends” , който представихме и във Факти.бг, заслужено жъне успехи. Песен от него покори словашка радио класация, а тавата беше представена  в списания и радиостанции в Италия, Аржентина, Бразилия, Босна и Херцеговина, Испания, Щатите и Англия.

„Metal Hammer“ Italia помести голямо интервю с бандата, а този месец излезе и ревю за албума. “Рок на високо ниво, който идва от сърцето,” пише Metal hammer. Списанието определя албума като радиофоничен и модерен.

Бразилското списание “Metal La Nata” пък даде оценка 9 от 10 на “The Battle Never Ends” като подчерта: „Не можем да не отбележим страхотните вокали на SEVI (Светлана Близнакова), китарните партии и песни, като „On My Own“ и „Goodbye“, които определено са хитовете в албума”

„Песните на SEVI ще издържат проверката на времето"  отбеляза Rockmelodico – списание от Латинска Америка.

Ласкаво за новия албум на родните музиканти се изказаха и Hintf Magazine - Португалия, ENCRUCIJADA MELÓDICA – Аржентина, Barikada – Босна и Херцеговина, а само след месец се очаква да излезе и материал с нашенците в голямото английско списание Fireworks!

Една от песните в албума „Goodbye” бе включена в радио класация на словашкото радио Pre Zivot и още първата седмица оглави класирането в топ 20.

„The Battle Never Ends” бе представен и по радиостанции във Франция, Англия, Канада и Щатите.(Radio Pulsar, Radio Rock UK, Women of Metal radio show и др.)

Турнето на SEVI продължава с участие на фестивали в Румъния, следват дати в България, а през септември групата заминава за Италия и Швейцария.

В България групата ще свири на мото рок фестивалите в Тетевен, Стара Загора, Панагюрище, на фестивали в Сливница, Несебър, Свиленград, Кюстендил, а на 17 септември ще забие с италианската група Kuadra в Маймунарника, София.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА