Last news in Fakti

14 Май, 2016 09:52 2 127 0

SEVI продължават битката

  • sevi-
  • нов албум-
  • the battle never ends

Групата представи новия си албум

SEVI продължават битката - 1
Снимка: Мариян Маринов

С експлозивно шоу в петък вечер група SEVI представи новия си албум “The Battle Never Ends“. Верни на стила си, момичетата и момчетата от бандата започнаха концерта изненадващо. 

...Пълна тъмнина и обрамчена в черен креп сцена, дълбок мъжки глас, изведнъж черния креп пада и се показва непознат рицар... Рицарят вдига шлема, оказва се, че това е вокалистката Светлана Близнакова, останалите от групата се надигат от земята и "битката продължава". Или, както е заглавието на албума, битката няма край...

В стегнат сет SEVI изсвириха целия си албум, с подкрепата на бек вокалите на Николина Атанасова и Миша Илиев. 

Както Факти.бг вече писа, това е вторият албум на групата. Той определено е по-тежък от първия, но не е лишен от мелодичност. Гръмовни барабани, подкрепени с ритащ право в корема бас, яки китари, изящни клавирни партии и всичко звучи хармонично. Идеален както за лайв, така и за слушане в колата. Не липсват и традиционните за стила балади. Единайсетте песни са много добре подредени, а за "небългарското" звучене определено е помогнал мастерингът на музикалния инженер на Lacuna Coil – Marco Barusso.

Заслужават да се отбележи, че групата има верни фенове, които се множат с годините (SEVI наскоро празнуваха шести рожден ден). Столичният клуб, в който се проведе промоцията на албума, се пукаше по шевовете, а публиката активно участваше в шоуто. 

Феновете не позволиха на бандата да приключи концерта само с новите парчета, така че SEVI трябваше да изсвирят няколко песни и от първия албум.

Не мога да не подчертая, че SEVI са от малкото съвременни бг банди, които подхождат сериозно и професионално към работата си. От появата на сцената си, до мърчандайзинга на входа на клуба - всичко е направено с вкус и с мисъл за феновете си. За това говореше и факта, че една трета от присъстващите бяха с тениски на групата, а повече от час след края на шоуто бандата раздаваше автографи, разговаряше и се снимаше със своите почитатели.

Всичко това води закономерно до успех. SEVI имат множество участия в страната и чужбина зад гърба си. Групата, както и пилотния сингъл от новия албум  - „Don’t Hesitate“, бяха представени в Metal Hammer Italia и няколко радио станции и медии в Португалия, Франция, Латинска Америка, Англия и Щатите.

Какво каза групата пред Факти.бг преди концерта, четете ТУК
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА