Last news in Fakti

12 Октомври, 2011 11:35 22 520 2

Риана се съблече за списание (Видео)

  • риана-
  • гола-
  • списание

Барбадоската красавица Риана се съблече гола за корицата на ноемврийския брой на списания "Esquire".

След фотосесията Риана е дала интервю за изданието, в което говори за отношенията си с Крис Браун след раздялата си. В момента изпълнителят е на петмесечна пробация, след като призна, че е нападнал суперзвездата. Риана споделя, че за нея всичко вече е в миналото. Тя дори се радва, че бившият й приятел е намерил нов успех в кариерата, след като инцидентът опетни репутацията му.

23-годишната Риана е била избрана за най-сексапилната жена на планетата от списанието за смелостта й в избора на необичайни сценични костюми, за увереното й поведение и за красивото й и поддържано тяло. 

В класацията на "Esquire" освен Риана са попаднали актрисата и модел Роуз Хънтингтън-Уайли, певицата Бионсе, актрисата Мария Бело, вратарят на женския национален отбор на САЩ по футбол Хоуп Соло, актрисата Мила Кунис, колежката й Олга Фонда, тенисистката Виктория Азаренко и други известни жени.

R&B певицата достигна за шести път върха на чарта за сингли във Великобритания с "We Found Love". Шестият й успех в пет поредни години е рекорд сред изпълнителките. Сингълът, в който участват шотландският DJ и продуцент Калвин Харис, продаде над 87 хиляди копия за 4 дни.

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Скрудж

    2 0 Отговор
    Ееееееха!

  • 2 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    sladuranka