Last news in Fakti

23 Декември, 2011 15:46 1 429 0

Риана се реди на опашка за сандвич

  • риана-
  • сандвич-
  • опашка

Поп звездата Риана чака търпеливо на опашка за сандвич, малко след като пя пред 20 000 зрители в Лондон.

Служителите и клиентите на заведението така и не разбрали, че световно известната певица чака пред гишето, заобиколена от трима мускулести бодигардове. 23-годишната звезда пристигнала в заведението за бързо хранене, малко след като пяла в зала О2 Арена, съобщава БГНЕС.

"Беше удивително да видя една от най-големите певици в света да се реди на опашка като всички останали. Само аз разбрах, че това е тя. Риана си взе храната, плати и си тръгна, никой не й обърна внимание", съобщи клиент в заведението.

Певицата не за първи път се смесва с тълпата. През октомври тя беше видяна да пътува в метрото за друг свой концерт в зала О2 Арена. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА