Last news in Fakti

12 Октомври, 2011 16:17 5 501 1

НЛО ни наблюдава

  • софия-
  • кубрат томов-
  • земетресение-
  • катаклизми-
  • нло

Световната цивилизация е в дълбока криза заради егоизъм и бездуховност. България е била Райската градина.

Очаквам, че ще има още трусове, но около нас и около Шабла те няма да бъдат от смъртоносен порядък. Това прогнозира за Факти.бг Кубрат Томов, енциклопедист, философ, езотерик, изобретател, научен работник, лектор, консултант по разнообразните проблеми на живота и познанието, коментирайки днешното земетресение от 4,4 по Рихтер в Шабла.

Има предсказания, с които съм склонен да се съглася, че Балканският полуостров ще бъде стабилна зона , а по другите зони на Земята ще има ужасни катастрофи, смята Томов. Но това са прогнози, които могат да станат, могат и да не станат, застрахова се той. Най-сериозните катаклизми ще бъдат, като имате предвид, че нямам претенции за предвиждане на тези неща, склонен съм да кажа в  Източна Азия,  както и някъде към Австралия. Но никак не изключвам възможността самите САЩ да получат удари от страна на Земята и огромните вече там торнада, които станаха много повече от нормалното на брой  да бъдат съпроводени със земетресения . Не напразно има прогнози и пророчества, че САЩ ще потънат и ще останат само отделни острови, защото те днес са родината на злото, е на мнение Кубрат Томов.

Какво вижда Томов през 2012 г.

Според него имаме  шанс досегашният безумен период в развитието ни  да приключи и човечеството да се опомни и да тръгне в една по-правилна посока. Но това е една много трудна задача.  И ако хората не усетят  опасността и не се променят,  катастрофата е близка, смята Томов . „Що се отнася до трусовете, които се усилват, торнадата, които бушуват в десетки пъти повече на брой от досегашните минали години, за мен това вече са реакции на Земята, която е жив организъм и която се защитава срещу безумието на хората, предупреждавайки ги да се променят, ако не - тежко им. Ако тя впрегне всички свои сили няма спасение . А вече има много факти, които доказват, че Земята е жив организъм и вече пристъпва към активна защита на себе си от тази отровна плесен по нейната повърхност - човечеството. А иначе промените през 2012 от една страна трябва да са на ценностно ниво - хората да разберат, че егоизмът и безумието са вредни и смъртоносни, а злото в екстремните си граници е самоубийствено. Злото в неговото  въплащение си  е  и световната конспирация – начело на която са САЩ, Англия и Израел или Ционистката върхушка, но не еврейския народ”, категоричен е Томов. Той сподели, че преди месец е завършил една книга за безумието на съвременния човек, където е  изнесъл факти, говорещи за това безумие. „Една такава книга ще бъде може би чука, който да удари хората по главите и да се опомнят, че вървят съвсем като безумци, като слепци”, каза Томов.

Световната цивилизация е в дълбока криза заради егоизъм и бездуховност на хората

Сега всички признаваме, че световната цивилизация е в дълбока криза, но в световното информационно пространство я няма първата крачка, която се прави при криза, а именно - поставяне на точната диагноза за причина на кризата. Един куп световни интелектуалци направиха анализ на цивилизацията и стигнаха до извода, че кризата се дължи на безумен егоизъм и бездуховност на хората . Тези две неща са верни, но те не са „върха на сладоледа”, те са следствие на главната причина и в моите книги аз изяснявам тази главна причина и тя гласи нещо много просто: „Цивилизацията е в смъртоносна криза, защото хората се управляват от погрешна йерархия на ценностите в ценностната система”, коментира Томов. Ценностната система е обърната с главата надолу и трябва да се създаде харта на човешките ценности. Създадох я, аз създадох и Харта на човешките задължения , как така от 1948 година имаме Харта на правата, а досега един глас в света не пита, а къде е Хартата на задълженията, като задължителен баланс на правата. Създадох Харта на задълженията и проект за Световна конституция, където разгръщам модел на разумната държава, каквато няма по света. Конституцията и двете харти изпратих на 49 посолства на чужди държави в София, на представителството на ООН в София и на представителството на Ватикана в София. От тогава до сега нито един отговор, а пътят е тези неща да бъдат изпратени в ООН, да бъде принудено ООН да създаде проект на задълженията и проект на Световна конституция, който да бъде на философско ниво. Е, представете си колко неща не са направени, а вече идеята е ясна – България дава пример за решението на проблема, точната диагноза, лечението го има в двете харти. Така даваме личен пример.


НЛО  отдавна ни наблюдава

Те отдавна наблюдават Земята. Моята категорична научна позиция е, че Федерация на извънземни е създала живота на Земята и, между другото, Райската градина е била на Балканите и на територията на България. Те сега увеличават присъствието си и наблюдават какво ще стане, готови са да помогнат, но спазват космическия закон, помощ, която не е поискана, не се дава. Едва когато много хора по света направят колективни медитации с молба за помощ, ама много хора и групи по цялата земя, тогава те ще дойдат и ще кажат престанете с това, правете това, махнете това, приемете това, заявява Томов.

Балотаж на изборите, но няма достойни кандидати

От издигнатите кандидати за президент и вицепрезидент няма нито един човек в час, нито един не е в течение на истинските проблеми и не говори за тях, това мое твърдение и факт се отнася и за политическата класа у нас – опозиция и власт, отнася се за парламента и всички хора, които излизат в публичното пространство. Нямат представа за истинската причина за кризата и какво да се прави. От тази гледна точка, който и да спечели изборите той е един от всички, те нямат визия, разбиране и дълбочина, те нямат отговорност. Срещнахме се лично с Георги Първанов, той отказа да  получи проектите ми, а аз в този проект на Конституция  имам модел на модерната държава
Склонен съм да смятам, че ще има балотаж между Плевнелиев и Калфин , но пак ще кажа всички кандидати са от „един дол дренки”, смята Кубрат Томов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ленивец

    0 0 Отговор
    Те са сред нас