Last news in Fakti

21 Февруари, 2012 12:55 6 093 4

Мистериозен летящ обект в Мексико

  • нло-
  • мексико-
  • вулкан

Мистериозен летящ обект се появи в Мексико. Странното неизвестно над вулкана Попокатепетл привлякло вниманието на журналист и оператор, които записвали интервю с футболист от третодивизионен футболен отбор. Първоначално помислили, че е самолет или хеликоптер, но обектът летят твърде близо над кратера на вулкана.

Обектът извършва хоризонтален полет, но блести от слънчевата светлина, отразена на леда.

Видеото породи съмнения, че може да става дума за посещение на извънземни и отприщи нов дебат по темата има или няма живот извън нашата планета, пише International Business Times.

Над вулкана Попокатепетл, който е висок около 5500 метра, и в района много често хора са забелязвали да прелитат неидентифицирани летящи обекти.

Операторът Карлос Риос твърди, че подобно нещо не е снимал. Опитал се да снима обекта с максимално добре. При приближаване на кадрите се вижда, че обектът е кръгъл, коментира от местната телевизия. 

Учените от SETI са убедени, че извънземните съществуват и е въпрос на време пришълците да ни посетят.

В последно време твърденията за забелязване на НЛО доста зачестиха.

Видеото е заснето през 2010 година, но едва сега получава световно медийно разпространение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 UFO

    0 2 Отговор
    Ала бала за наивници !
    Много ясно се вижда найлонов балон в сребърен цвят каквито е продават в супермаркетите навсякъде. Няма нищо загадъчно и извънземно в един изтърван балон надут с хелий. Такива НЛО си пускат децата в САЩ след всяко парти за рожден ден.
  • 2 lubomir

    2 0 Отговор
    na takava viso4ina takuv balon da izdurji na nalqganeto boje kolko prosti hora moje da ima :X:X
  • 3 Балон

    2 0 Отговор
    Любчо, каква е височината? И налягането с отдалечаване от земята не спада ли? Ъ?
  • 4 извънземен

    1 0 Отговор
    там е работата налягането спада експоненциално с височината и налягането на балона ( което си оатава същто и е горе долу като налагането на въздуха където е бил надут) ще го експлоадира като бомба много преди върха на вулкана...