Last news in Fakti

12 Октомври, 2011 17:00 4 007 1

Ледени отношения между Кейт и Камила?

  • камила паркър-боулс-
  • кейт мидълтън-
  • кейт-
  • мидълтън-
  • херцогиня

Отношенията между херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и официалната й свекърва Камила Паркър-Боулс, херцогиня на Корнуол изглежда са в леден период, ако може да се вярва на твърдението на медиите в Обединеното кралство и по-конкретно на на сп. "Глоуб".

Според изданието двете жени водели позиционна война. Камила и Кейт имат толкова много общо - произхождат от простолюдието, залюбили са и са се омъжили за принцове, станаха херцогини, преди, по време и след сватбите си са под светлината на прожекторите. И въпреки всичко това между тях не се е получило сближаване. Нещо повече - съпругата на принц Чарлз и съпругата на принц Уилям са като куче и котка, буквално са в състояние на война.

Според "Глоуб" на Кейт до такава степен са омръзнали униженията на Камила, че по време на един твърде откровен разговор в двореца тя си изляла цялото раздразнение и разговорът прераснал в жесток скандал. Макар отношенията в Уиндзор да познават и напрегнати моменти, все пак кой можеше да предполага, че Кейт и Камила ще стигнат до такъв конфликт! Дворецът Кларънс хаус не коментира тези клюки и да се надяваме, че са безпочвени, посочва списанието.

 

Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 триста итридесети

    0 0 Отговор
    липсват ми болки в областта на половия орган