17 Октомври, 2016 00:02 1 792 2

Михайлов си намери нова страст

  • михайлов-
  • мода-
  • бизнес

Футболистът иска да се занимава с... мода

Николай Михайлов прие ново предизвикателство в живота си и режи да навлезе смело в дебрите на света на модата.

Футболистът купи ексклузивните права на световноизвестния бранд Diesel. Занапред успоредно със спорта, той ще се занимава и с моден бизнес. В края на септември марката стана партньор на гранда Милан. У нас към момента свързването с футбола ще е чрез 28-годишния вратар, който освен собственик, ще бъде и лице на марката.

Снощи той организира презентация на влизането си в бранша с отваряне на първи магазин. В него като модели дефилираха Диляна Попова, Венета Харизанова и Биляна Йотовска, които представиха дамската линия. Самият Михайлов направи видеообръщение, тъй като професионални ангажименти не му позволиха да присъства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Воев

    0 0 Отговор
    Нова страст, каква, стана пед....аст?
  • 2 Marto

    0 0 Отговор
    Най накрая си призна, че е гей