Last news in Fakti

3 Ноември, 2016 14:24 4 043 0

Българско знаме в новия клип на Metallica (видео)

  • metallica

Дългоочакваният албум на бандата - "Hardwired... to Self Destruct" излиза на 18 ноември

До 18 ноември остaва съвсем малко време, но за всички почитатели на Metallica минутите текат супер бавно. След 15 дни излиза дългоочакваният нов албум на бандата "Hardwired... to Self Destruct".

Дискът, който съдържа 12 песни, ще се появи на пазара на 18-ти ноември. Негов продуцент е Грег Фиделман. Момчетата от Metallica за радост са така добри и се грижат за нетърпеливата си публика.

В интернет вече може да се насладите на "Atlas, Rise!" - третият сингъл от новия албум. Видеото е заснето в студиото на бандата. По-наблюдателните в него вероятно са забелязали една приятна изненада за хилядите български фенове на Metallica.

Сцена на видеото е звукозаписно студио, което е богато украсено със флагове и плакати, подарени на Metallica по време на световните им турнета. Точно 31 секунди след началото на клипа може добре да се види (горе в средата) знаме с българския трибагреник на него.

Иначе "Atlas, Rise!" звучи в същия директен и безкомпромисен стил, както и предишните два сингъла - "Moth Into Flame" и "Hardwired". Всички те вече предизвикаха глобалното одобрение на феновете и предвещават бляскаво бъдеще на албума.

Това не е единствената добра новина за всички, които обичат Metallica. Наскоро барабанистът Ларс Улрих сподели, че бандата ще снима видеоклипове към всички песни от новия албум. Metallica планират и голямо турне в подкрепа на „Hardwired... To Self Destruct“. Да се надяваме, че България отново фигурира в списъка!

 


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА