Last news in Fakti

9 Ноември, 2016 19:20 2 111 0

Топлата витрина в Петрич не е причина за неразположението на 12 души

  • топлата витрина-
  • петрич-
  • неразположение-
  • топлия щанд

Всички проби от суровините за приготвяне на ястията, от контактните повърхности и посудата в кухнята на магазина в град Петрич са отрицателни за патогенни микроорганизми. Това води до заключение, че причината за неразположението на 12-те човека, които са консумирали храна от „топлата витрина“ на магазина не е в храната.

Припомняме, че инспектори към Областна дирекция по безопасност на храните, град Благоевград временно преустановиха дейността на „топлата точка“ в хранителен магазин в град Петрич, след като 12 човека получиха стомашно неразположение и потърсиха лекарска помощ.

Въпреки отрицателните резултати от пробите, в магазина е извършено превантивно основно почистване и дезинфекция на всички работни повърхности, работен инвентар и технологично оборудване, хладилни съоръжения, под, стени, таван и врати. След това дейността на „топлата витрина“ на магазина е възобновена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА