23 Ноември, 2016 10:50 3 786 3

Алисия Силвърстоун се разголи благотворително

  • алисия силвърстоун

Целта й e да повиши осведомеността на света за нехуманните практики, които се използват при стригането на овце

Звездата от „Баровки“ и видеоклипове на Aerosmith Алисия Силвърстоун се разголи за благотворителна кауза.

Блондинката се снима за новата кампания на Организацията за защита на правата на животните (PETA) срещу носенето на вълна и определено направи впечатление.

"Аз предпочитам да ходя гола, отколкото да нося вълна", написа Силвърстоун в социалните мрежи и позира напълно гола, но с маска на овца в ръка.

40-годишната актриса е последната знаменитост, която обедини усилията си с PETA за една от техните кампании. Силвърстоун подкрепя организация от много дълго време, но за първи път предприема подобни действия.

Целта й e да повиши осведомеността на света за нехуманните практики, които се използват при отглеждането и стригането на овце за тяхната вълна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Хой

    0 0 Отговор
    Тая мнооо зле бе. Кво да и гледаме. Стегната кат медуза.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Докъде ще ни доведе това видиотяване и разлигавяне? Това е като някаква епидемия - забогатяваш и полудяваш! хората по света бачкат на някои места по 100 пъти повече от вас, а вие правите кампании за това, че стриженето на овце не било хуманно!
    самозабравили се, накрая колелото ще се завърти и ще посетите гилотината!!!
  • 3 Диди

    2 0 Отговор
    Гост,разсмя ме,но съм абсолютно съгласна с мнинието ти.Тя трябваше да се снима до някоя овца...тогава щяхме да видим две овци.Простотия.