1 Декември, 2016 11:37 16 699 6

Герой на алкохола: Мъж се надигна от моргата, за да си допие

  • алкохол-
  • морга-
  • мъж

Култов инцидент в Полша

Млад мъж, който е бил закаран в моргата, след като бил обявен за мъртъв след препиване, оживя и се върна в кръчмата да си допие, съобщи таблоидът „Метро“.

Това се е случило в полския град Каменна Гора. Централен герой в историята е 25-годишният Камил. Той бил част от купон с огромна употреба на алкохол. След като погълнал твърде много водка обаче, Камил се строполил на земята. Той бил откаран в болница, където лекарите го обявили за мъртъв.

По-късно обаче един от охранителите в болницата чул странни звуци в моргата. Там той открил съживилия се Камил, който поискал одеяло. Бързо след това му били направени изследвания. След като лекарите установили, че е добре, го пуснали да си върви. Той обаче решил директно да се върне в кръчмата.

През миналата година имаше подобен случай в Русия. Там мъж беше обявен за мъртъв след препиване с водка. Той обаче се съживи и се върна на купона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    23 4 Отговор
    слаби лекари
    кой знае колко хора живи са погребани
    трагедия
    как може да го обявиш за мъртъв жив човек
    после изследванията да показва че е здрав
  • 2 АманОтКаръци

    3 8 Отговор
    Следващия път когато ще е отново мъртъв, за жалост няма да иде в Рая, а в Ада. По-добре каквото и друго да бе направил, но не и това. Пирова му е победата. Най-голямото зло на света - цапни две, ха още пет, охххх! Да, после охкането ще е като числото пи - безкрай. Жалко за човека, но факт...
  • 3 adidas

    3 4 Отговор
    predi okolo 3 godini se raskazvashe sushtata istoria, obache v neq glaven geroi beshe rusnak
    A sega de...

    Коментиран от #5

  • 4 Кобрата

    3 6 Отговор
    Тази история ми е позната...миналата година имаше подобна статия със същата история като на този поляк, но тогава беше с руснак
    Ако намеря линк към статията с руснака, ще го добавя тук...
  • 5

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "adidas":

    Абсолютно същата статия, но сега са го писали поляк, вместо руснак.
  • 6 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор
    Това съм го чувал и друг път