13 Декември, 2016 16:23 5 990 3

Питон глътна кенгуру на голф турнир (Видео)

  • питон-
  • кенгуру
Питон глътна кенгуру на голф турнир (Видео) - 1
Снимка: YouTube

Голфъри присъстваха на необичаен спектакъл, докато участваха в състезние в Австралия - огромен питон погълна кенгуру, съобщиха местни медии.

Участник в турнира "Парадайз палмс" в Кеърнс в североизточната част на Австралия забелязал, че питон, дълъг 4 метра, дебне малко кенгуру.

"Змията бе приклещила двуутробното и бе на път да го погълне", разказа мъжът, който е редовен участник в турнира. Уилемс направил няколко снимки, преди да продължи участието си в състезанието.

"По-късно ми казаха, че и други голфъри дошли да видят как питонът погълнал цялото кенгуру, преди да се шмугне в гората - допълни той. В района има много диви животни.

Малките кенгура се срещат често на игрища за голф, но не и питони." Голфърът е на мнение, че питонът вероятно се е хвърлил от дърво върху жертвата си. "Той не би успял да улови подобен бързак на открит терен", поясни голфърът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 СнеженЛеопард

    2 0 Отговор
    Хехехе, как не беше вместо това кенгуру, някой див котак, от питона щеше да останат само зъбките му да цедят отрова за фармацията и кожата му за чанти и колани!

    Коментиран от #3

  • 3 Кой4о

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "СнеженЛеопард":

    Питоните не са отровни!