Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 02:31 931 0

Шерцингер преодоляла Хамилтън с... мюзикъл

  • шерцингер-
  • хамилтън-
  • мюзикъл

Никол Шерцингер призна, че участието й в мюзикъла "Котките" в пердиода февруари 2014 - февруари 2015 година й е помогнало да превъзмогне раздялата с Люис Хамилтън.

За период от 12 месеца певицата се превъплъти в ролята на възрастната котка Гризабела от шоуто на Адрю Лойд Уебър, което стана популярно в цял свят и ще бъде представено в България на 11 и 12 май тази година.

"Никога не съм говорила за това, но по това време преживявах раздяла с бившия си приятел, с когото бяхме заедно почти седем години. Театърът бе мястото на катарзис за мен, защото иначе трябваше да прикривам емоциите си.

Това бе единственото нещо, което ме поддържаше, защото на сцената просто изливах душата и сърцето си", заяви Никол в интервю за "Лондон Ивнинг Стандард".

За новото си гадже - българският тенис ас Григор Димитров, поп дивата сподели само, че е много щастлива в момента, но не иска да влиза в подробности.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА