Last news in Fakti

9 Март, 2017 15:52 2 313 4

Дженифър Лопес има вълнуваща нова връзка

  • дженифър лопес-
  • алекс родригес-
  • развълнувана-
  • ново гадже-
  • връзка

Певицата смени Дрейк с бейзболна звезда

Дженифър Лопес има вълнуваща нова връзка - 1
Снимки: shutterstock

47-годишната певица Дженифър Лопес вече си има ново гадже. Списание „Пийпъл“ разкри, че от няколко седмици тя излиза с бившата бейзболна звезда Алекс Родригес.

"Тя изглежда наистина развълнувана. Той прекарва време със семейството й и на нея много й допада фактът, че самият той е баща. Въпреки това е наясно, че е женкар и е предпазлива. За момента се забавляват. Тя се наслаждава на срещите с него", твърди източник на изданието, близък с изпълнителката на хита On the Floor.

Нит един от двамата не е коментирал официално новината за тяхната връзка, която за пръв път бе съобщена от сайта LoveBScott.

41-годишният Родригес наскоро приключи връзката си с изпълнителния директор от Силиконовата долина Ан Уоджиски, с която се среща около година. Преди това той е имал афери с Кейт Хъдсън и Камерън Диас. Спортистът е разведен и има 2 деца.

В края на миналата година Дженифър Лопес и рапърът Дрейк развълнуваха феновете си, след като стана ясно, че са двойка. В началото на тази година обаче, те сложиха край на връзката си, която според друг източник на списание „Пийпъл“, който е близък и с двамата — те никога не са имали официална връзка.

Дженифър Лопес има вълнуваща нова връзка


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жомата

    6 0 Отговор
    .аси тея как се плющят у тоя холувуд..и хората им се кефят. Как па няма някой със здраво семейство (изключенията потвърждават правилото). И хората им подражават, децата най-вече. Не че съм някакъв моралист, дори напротив, ама на моменти ми идва в повече

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "жомата":

    дам...чувал съм за баджанаци по 3-4 линии
  • 3 шефа

    3 0 Отговор
    този мъжага е къде по млад от нея ще и пръсне г.эа от секс
  • 4 Грую

    2 0 Отговор
    Тя поне носи много кат я гледам.