4 Април, 2017 12:05 3 209 0

Джей Ло: Мамо, запознай се с Алекс

  • дженифър лопес-
  • майка-
  • запозна-
  • алекс родригес-
  • връзка

Певицата представи новия си избраник на майка си

Джей Ло: Мамо, запознай се с Алекс - 1
Снимка shutterstock

Изглежда връзката на Дженифър Лопес с нейния бейзболист се разгорещяват, тъй като Алекс Родригес официално бе представен на майката на певицата, съобщава E!News.

След като в края на миналата седмица Родригес официално оповести пред света връзката си в Лопес, топката бе хвърлена в нейното поле. Тя умело я пое, извеждайки романса си в бившата бейзболна звезда на по-високо ниво.

Ходът на Лопес загатна за сериозността на отношенията ѝ с Родригес. Тя го представи на своята майка.

Новата двойка беше забелязана да се разхожда по улиците на Ню Йорк в неделя, в компанията на г-жа Гуадалупе Родригес — майката на Джей Ло.

Джей Ло: Мамо, запознай се с Алекс

Според американските таблоиди мама Гуадалупе изглежда одобрява новия избраник на дъщеря си.

Лопес и Родригес се държаха за ръце и без съмнение изглеждаха щастливи и влюбени, пише TMZ.

Романтичната връзка на 47-годишната певица и актриса с бившия бейзболист на „Ню Йорк Йанкис“ привлече вниманието на медиите преди малко повече от месец.

В телевизионно шоу в края на миналата седмица Родригес сподели какво изпитва към жената до себе си: "Тя е наистина страхотно, страхотно момиче и едно от най-умните човешки същества, които съм срещал в живота си."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА