Last news in Fakti

3 Април, 2017 13:54 1 396 0

Родригес най-сетне призна връзката си с Джей Ло

  • алекс родригес-
  • бейзболист-
  • връзка-
  • дженифър лопес-
  • ново гадже

Тя е невероятно момиче, сподели бейзболистът в интервю

Родригес най-сетне призна връзката си с Джей Ло - 1
Снимки: shutterstock

Най-накрая! Бившият бейзболист Алекс Родригес бе пречупен и проговори за връзката си с латино дивата Дженифър Лопес. Той официално потвърди връзката си с певицата, по време на гостуване в телевизионното шоуThe View.

"Очевидно е. Ние си прекарваме страхотно", сподели спортистът за своя нов горещ романс с 47-годишната суперзвезда. "Прекарваме си супер. Тя е невероятно, наистина невероятно момиче. Едно от най-умните човешки същества, които съм срещал, а в допълнение към това, тя е и невероятна майка", заяви 41-годишният бивш играч на "Ню Йорк Янкис".

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се запознаха през февруари, по време на нейно участие и оттогава са неразделни, пише US Weekly.

По време на интервюто той не спря да сипе суперлативи по неин адрес, заявявайки, че Лопес е много земна и разбрана и не се е главозамаяла от славата. "Тя обича простите неща. Искам да кажа, тя е много, много обикновен човек", продължи да разказва Родригес за новата си половинка, по която е хлътнал до уши. "Тя обича семейството си. Страхотна сестра е. И страхотна дъщеря. Както и майка."

Според някои, именно искрите между тях са били причината поп изпълнителката да се раздели с бившия си приятел — рапъра Дрейк — с когото излизаха около 2 месеца.

Някои фенове на Дженифър обаче не вярват в трайността на отношенията й с бейзболиста, тъй като той е всеизвестен сваляч. Преди е излизал с Кейт Хъдсън и Камерън Диас. Той е разведен с 2 деца.

Родригес най-сетне призна връзката си с Джей Ло


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА