Last news in Fakti

14 Март, 2017 15:01 1 113 1

Как Snoop Dogg застрелва клоуна Тръмп (ВИДЕО)

  • snoop dogg-
  • тръмп-
  • клоун-
  • видеоклип-
  • lavender

В своя нов видеоклип рапърът насочва оръжие срещу клоун, дегизиран като американския президент

Как Snoop Dogg застрелва клоуна Тръмп (ВИДЕО) - 1

Последните политически събития в САЩ определено са оставили своя отпечатък и върху рапъра Snoop Dogg. Това ясно се вижда в последния му видеоклип, на който изпълнителят насочва оръжие срещу клоун, облечен като президента Доналд Тръмп, пише "The Hill.

Видеоклипът към парчето, ремикс на "Lavender" на BadBadNotGood и Kaytranada, се появи в неделя. То се фокусира върху полицейската бруталност, показвайки един алтернативен свят, населен с клоуни.

На един от кадрите рапърът се изправя лице в лице с един клоун, облечен като президента Тръмп. Snoop Dogg насочва пистолет срещу него и стреля. Оказва се обаче, че оръжието е играчка и от дулото му вместо куршум излиза червено флагче с надпис "БУМ".

"Целият свят е една клоунада", обяснява Snoop Dogg, коментирайки новия си клип пред списание Billboard в неделя. "Ако наистина погледнем към някои от тези ко****та, те са си клоуни."

45-годишният рапър, който по време на президентската кампания даде подкрепата си за кандидата на Демократическата партия Хилъри Клинтън, обясни идеята на видеото си така: "Забраната, която този кучи чин се опита да наложи; избирането му за президент; полицаите, които избиват хора и им се разминава; хора, гният по 20-30 години в затворите заради трева; разни бели боклуци правят пари от това на улицата, докато такива с различен цвят на кожата и етнос биват несправедливо обвинявани и заключени за същите престъпления. Всичко това си е клоунада".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафарфорий

    2 0 Отговор
    ОТ КУ КЛУКС КЛАН ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ!