Last news in Fakti

15 Март, 2017 18:32 1 147 1

Тръмп порица рапър (ВИДЕО)

  • снуп дог-
  • тръмп-
  • доналд тръмп

Републиканецът се възмути от клипа на Снуп Дог, в който той стреля по клоун, копие на президента

Тръмп порица рапър (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази възмущението си от клипа на рапъра Снуп Дог, в който изпълнителят стреля в клоун, копие на действащия стопанин на Белия дом, предаде ТАСС.

Тръмп изрази становището си в Тwitter, че за подобна проява по време на своя предшественик Барак Обама, рапърът би получил присъда зад решетките.

"Може ли да си представите какъв шум щеше да се вдигне, ако Снуп Дог със залязващата си кариера, беше насочил пистолет към Обама с намерение да го гръмне! Щеше да го очаква затвор!"

По-рано рапърът пусна новия си клип на песента "Lavender", заснет заедно с канадската група "Бедбеднотгуд". В него действието се развива в света на клоуните, като един от тях поразително прилича на Доналд Тръмп. В клипа двойникът е бит по главата и бива разстрелян с пистолет-играчка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айай

    0 0 Отговор
    Чичо Тръмп е прав, не е хубаво да се прави такъв клип...един нормален човек, смело изказва в лицето критиките си, към нехаресвани от него за конкретни неща лица, а не върши такива завоалирани намекващи за негодуванието му неща. Ако имаш критики, изразяваш ги в лицето тоест директно към нехаресваният за нещо си индивид, било и Президент! А не да го изстипосваш като мишена в клип. Не е прав рапъра. Освен това доколкото прочетох мераците по прессата на Тръмп, той е открито загрижен за САЩ, като разходи и други неща, значи не е добре и да го осмиват с такива клоунади...! Във всеки случай тоя свят е един страшен свят.