Last news in Fakti

27 Март, 2017 05:15 1 109 1

Коктейл: Мечът на Макклауд

  • макклауд-
  • коктейл-
  • русия-
  • алкохолизъм

Борбата с алкохолизма в Русия има дълга традиция....

В Русия от алкохолизъм умират 75 000 души годишно. Други 23 000 руснаци годишно намират смъртта си от отравяне с алкохол. В мнозинството от случаите жертвите на спиртните напитки са мъже на възраст 40-60 г. По данни на Световната здравна организация годишно един руснак изпива средно еквивалента на 18 литра чист спирт, което представлява двойно превишение на нормите на организацията.

В страната функционира паралелен алкохолен пазар и той става все по-голям. Близо 10 на сто от жителите на страната, от 12 млн. до 15 млн. души, виждат алтернатива на водката в различни медицински препарати и козметични лосиони.

Дали тя е успешна или просто води до измислянето на нов коктейл, вижте във видеото...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шляхтиц

    4 1 Отговор
    Господин Венцеслав Михайлов, много ще се радвам и с голям интерес ще прочета ваша статия на тема колко хора умират от пиянство и свръх дози наркотици в България, колко хора умират от същото в Европа и Америка.