Last news in Fakti

10 Април, 2017 13:04 2 322 1

Тайната на Ирина Шейк и Брадли Купър излезе на яве

  • ирина шейк-
  • брадли купър-
  • дете-
  • новородено-
  • роди-
  • бебе

Супермоделът и актьорът станаха родители за пръв път

Тайната на Ирина Шейк и Брадли Купър излезе на яве - 1
Снимка Архив АП/БТА

Брадли Купър и приятелката му Ирина Шейк са се сдобили с първата си рожба.

Според сп. "Пийпъл", 31-годишният руски супермодел, която излиза от две години със звездата от "Наръчник на оптимиста", е родила преди 2 седмици, но досега двойката е пазила радостната вест в тайна.
Макар новината, че са станали родители все пак да излезе наяве, подробности около детето или раждането не се разкриват. Феновете могат само да гадаят за пола и името на дребосъчето.

Новината за бременността на Ирина Шейк витаеше из таблоидите, но тя не бе потвърдена нито от Ангела на Victoria’s Secret, нито от чаровния актьор. Истината около този въпрос, се появи миналата есен, когато моделът показа своето коремче на модния подиум, по време на ревюто на Victoria’s Secret.

След това ревю, Шейк рязко намали всички свои изяви и публични ангажименти и рядко беше засичана на публични места. Тя дори пропусна обичайните за манекенките фотосесии в напреднала бременност.

Източник, близък до двойката, е споделил пред изданието E! News колко развълнувани са били Ирина и Брадли от перспективата да станат родители.

"И двамата искат да имат деца някой ден и тази тема се е обсъждала многократно между тях. Те се привличат изключително много. Двамата са съвместими и като душевност и разбирания за света и като сексуални партньори. Щом ги видиш заедно в една стая, веднага разбираш, че са влюбени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.