Last news in Fakti

26 Април, 2017 11:03 3 413 2

Необичайна Кунг Фу тренировка за полова мощ (ВИДЕО)

  • кунг фу-
  • тренировка-
  • полови органи-
  • дървени кутии-
  • гениталии-
  • уай яобин-
  • бойни изкуства-
  • китай

Обучаващи се в тайните на бойните изкуства полюшват тежки дървени кутии от своите интимни части

Необичайна Кунг Фу тренировка за полова мощ (ВИДЕО) - 1

Група мъже, изучаващи необичайна форма на Кунг Фу, демонстрират сила и издръжливост на своите полови органи, като люлеят тежки дървени кутии на тях.

Тази странна и малко шокираща тренировка е заснета в китайския град Джънджоу, провинция Хенан. На видеото, качено в интернет, се вижда стая, пълна с обучаващи се в тънкостите на бойните изкуства мъже, които полюшват гениталиите си, а от тях са провесени тежки дървени кутии.

В практическото упражнение, провело се в началото на април по молба на местен телевизионен канал, са участвали около 50 души.

Необичайна Кунг Фу тренировка за полова мощ (ВИДЕО)

Практикуващите твърдят, че необичайната практика, част от Кунг Фу течението Damo Yijin Xisuigong, има за цел да подобри състоянието и се използва като средство за силово обучение и борба с различни болести.

Майстор Уей Яобин, учител по бойни изкуства и самопровъзгласил се "Кунг-фу учител с железен чатал",направи учението си популярно през февруари, когато публикува видео, в което демонстрира най-различни техники, в които участват слабините му.

Яобин твърди, че този вид тренировки на гениталиите могат да помогнат на мъжете да преодолеят еректилната дисфункция и преждевременната еякулация.


Bizarre form of kung-fu involves hanging boxes... by Newsflare


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЕДО ВЛАДИКА

    7 0 Отговор
    Най-добрата тренировка за мъжкото ,,достойнство " е ...жената, с нейните дадености /сещайте се кои,че ме е срам да ги напиша / !
  • 2 Боци

    4 0 Отговор
    мене пъ не ме е срам да го напиша и това са джучките да праат усмукванье до последната качица а може и телефонните шайбички здраво стиснали го между тех да цвръка да цвръка