Last news in Fakti

28 Ноември, 2011 10:00 1 963 0

Киркоров стана татко

  • филип киркоров

Малката Виктория се роди в САЩ

Известният руски певец Филип Киркоров си има дъщеричка, съобщи РИА "Новости", като се позова на информация на Първи канал на руската телевизия. Майката на бебето е американка и сега се намира в САЩ.

По време на предаването „Какво? Къде? Кога?“ водещият Борис Крюк е съобщил, че на 26 ноември в около 20.00 часа московско време се е родила дъщеричката на Филип Киркоров.

В прякото предаване роденият в България Филип Киркоров е изпълнил песен и е благодарил на всички присъстващи за поздравленията.

По време на церемонията, на която са били връчени наградите "Златен грамофон", Киркоров е споделил пред Life News, че е кръстил момиченцето Виктория, на майка си.

„Безумно съм щастлив. Изпълнен съм с емоции, отдавна мечтая за това. Самият аз още не разбирам какво е това, но съм уверен, че е нещо прекрасно“, казал щастливият баща.

Момиченцето е родено от жена, на която певецът безгранично вярва. Майката на Виктория е стара приятелка на Филип Киркоров, негов много близък човек. Приятелството им е издържало изпитанията на времето, а сега ги свързва и общото дете.

44-годишният Киркоров ще може да види бебето си едва след новогодишните празници, когато завършат безкрайните снимки и участия в различни концерти и програми. При първа възможност през януари певецът ще замине за САЩ при жената, дарила го с най-голямото щастие в живота. А дотогава на родилката помагат многобройните роднини и приятели на Филип Киркоров.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА