Last news in Fakti

15 Май, 2017 14:45 2 245 0

Добър ден, аз съм вашето летящо куче (ВИДЕО)

  • голдън ретривър-
  • покрив-
  • куче-
  • тексас-
  • остин

Хобито на ретривъра Хъкълбери е да се размотава на... покрива на къщата

Добър ден, аз съм вашето летящо куче (ВИДЕО) - 1

Хобито на ретривъра Хъкълбери е да се размотава на покрива на дома на стопаните си, като малко изкушения могат да го накарат да слезе оттам, пише в. "Дейли мирър".

Кучето си имало специален маршрут през задния двор на къщата, от който имало най-лесен достъп за покатерване върху своеобразната наблюдателница.

Но присъствието на Хъкълбери върху керемидите силно тревожело съседите на стопаните му в Остин, щата Тексас. Господарите на кучето били принудени да закрепят специална табелка с разяснителен текст пред къщата си.

В него се обяснявало, че това било любимото занимание на Хъкълбери и че домашният им любимец не е в рискова ситуация.

Хората не трябва се опитват да го свалят от покрива, тъй като кучето само знаело най-добре обратния път. Съседите имали право да снимат Хъкълбери, но не и да тропат разтревожено по входната врата.

Единствените случаи, в които ретривърът склонявал да слезе от покрива не по собствено желание, били когато му се подхвърли топка или вкусно хапване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА