Last news in Fakti

1 Май, 2017 14:00 3 379 4

Куче се "закачи" за марихуаната

  • куче-
  • марихуана-
  • собственичка-
  • симптоми

10-годишният Голдън ретривър се държал изключително странно

Куче се "закачи" за марихуаната - 1

Куче започна да употребява често марихуана. Това се случи в Колорадо, САЩ. За странната ситуация алармира собственичката на домашното животно - Пати Мур. Според нея, 10-годишният Голдън ретривър - Чанс, започнал да употребява наркотичното вещество.

Според информациите, кучето се добрало до опиата в двора на съседите на семейството, което го отглежда. Припомняме, че в Колорадо бе гласувано легализирането на марихуаната за медицински цели и стотици магазини за трева отвориха врати.

Според собственичката на кучето, то започнало да се държи странно и да бъде депресирано. "Все едно краката й не я държаха. Държеше се изключително нетрадиционно и семейството ми се притесни много. Закарахме Чанс на ветеринар и той бе категоричен, че кучето е употребило вещества, които не са привични за организма на домашни животни."

Според доклад на Humane Society of Boulder Valley, кучетата не понасят същия силен ефект от марихуаната, както хората. Въпреки това има няколко регистрирани случая, в които животни са умирали от хапване на марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Тони

    8 7 Отговор
    Марихуаната е само за болни хора, притъпява остри болки и депресивни състояния но здравият човек няма нужда от нея, освен ако не е идиот и харесва такива състояния, разбира се още по-лошо е тютюнопушенето което затлачва мозъка и го парализира, ако тютюнът не беше ароматизиран в цигарите хората щяха да подозират ефектите му - мирише неприятно тежко, малко като на л..на
  • 2 Капитан зелен

    13 4 Отговор
    Пуша всеки ден и си ми е екстра.

    Коментиран от #3

  • 3 556

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Капитан зелен":

    Абе аз като ги гледам кварталните де си пушат всеки ден не са много добре - на 30 изглеждат като на 40, побеляла коса, състарена кожа и организъм

    Коментиран от #4

  • 4 Нафарфорий

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "556":

    Тъй ли, аз пък познавам 20 годишна веганка дет мяза на 50 годишна, не казвам , че трябва да се пуши трева всеки ден все пак удоволствията трябва да са с мярка, но замисли се някой освен близките ти държи ли ти сметка колко тютюневи цигари пушиш?