Last news in Fakti

24 Май, 2017 21:45 5 943 1

Любовни ласки между черни мамби на голф игрище (ВИДЕО)

  • голф-
  • южна африка-
  • мамба-
  • мамби-
  • чифтосване

Змиите прекъснаха играта на няколко души

Любовни ласки между черни мамби на голф игрище (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Жена, играеща голф в Южна Африка, захвърли бързо-бързо стика на 14-тата дупка, след като видя чифтосващи се наблизо черни мамби. Любопитната случка се разигра на голф игрището Леопард Крийк, което е в близост до националния парк "Крюгер".

Въпреки уплаха си, Кара Техърн събира кураж да се обърне назад, за да снима любопитната гледка. Не пропуска да предупреди и останалите играчи.

"Зачудихме се какво да правим за момент, но решихме, че е по-добре да не притесняваме мамбите,заобиколихме ги отдалеч и продължихме играта си от следващата дупка", признава свидетелката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайМанаф

    11 3 Отговор
    Това май са Бойко и Курнелия... Политическа любов - кой кого че уапе за г.зо!