Last news in Fakti

1 Декември, 2011 11:25 1 129 0

Строс-Кан се оправдава с книга

  • строс-кан-
  • франция-
  • книга

Бившият шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан представи своята версия за отношенията си с жените в автобиографична книга. Той споделя и за злощастния случай с хотелската прислужница от Ню Йорк, която го обвини в сексуален тормоз. Скандалът коства кариерата му, а Строс-Сан твърди, че случката била по взаимно съгласие, но била глупост, предава „Евронюз“.

Книгата е дело на писателя Мишел Таубман. В нея се съдържа и конспиративната теория, че прислужницата сама се промъкнала в стаята на финансиста, но за да краде мобилния му телефон. Кан твърди точно това – жената дошла в стаята му,  търсейки нещо, различно от боклук.

Друго предположение е, че скандалът в Ню Йорк имал за цел да провали кариерата на Строс-Кан, който се готвеше да участва и в следващите президентски избори във Франция. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА