Last news in Fakti

11 Юли, 2017 12:26, обновена 12 Юли, 2017 13:14 2 103 0

Таен ръкопис на Хари Потър виси в гардероба на Дж.К. Роулинг

  • дж. к. роулинг-
  • рокля-
  • книга-
  • чернова-
  • ръкопис-
  • хари потър-
  • рожден ден-
  • лумос

Шокиращата вест може да натъжи феновете на Хари Потър

Таен ръкопис на Хари Потър виси в гардероба на Дж.К. Роулинг - 1
Снимка: shutterstock

Преди две десетилетия, Дж. К. Роулинг призова от дълбините на въображението си Хари Потър, осиротял млад магьосник с блестящ белег на челото.

Неговите приключения омагьосаха света, омагьосаха децата на десетки езици и книгите за нещастното момче, открило по неочакван и магически начин съдбата си, се продадоха в милиони копия.

В интервю за CNN Роулинг разкри, че е написала още една приказка за Хари, но тя никога няма да бъде публикувана... не защото авторката не иска, а защото не може.

Роулинг, за която се знае, че е написала първия си роман на ръка, докато пила кафе из кафенетата на Единбург, разказва, че е нахвърляла тайния ръкопис върху роклята, с която била облечена на партито по случай 50-тия си рожден ден.

Сега тя разкри нещо, което ще шокира много почитатели на Хари Потър, а именно, че "книгата" сега виси в гардероба ѝ.

Роулинг направи това шокиращо признание в края на интервюто си с Кристиан Аманпур, в което разказа за своята благотворителна детска организация Лумос (Lumos), обсъди най-лошите си страхове и отговори на въпроса: защо е решена да сложи край на сиропиталищата, като институция, която се грижи за деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА