Last news in Fakti

17 Юли, 2017 07:00 2 747 0

Вашият хороскоп за днес, 17.07.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • овен-
  • телец

Овен

Работната ви програма ще е достатъчно натоварена, но не бива да оставате нищо за последния момент. Ще получите предложение, което наистина ще е изгодно за вас. Отделете повече внимание на партньора си.

Телец

Организирайте добре работата си, защото доходите ви ще са пропорционални на усилията вложени в нея. От срещите си ще получите информация, използвайте я. Една случайност ще ви събере отново с позабравен приятел, не бързайте да го пренебрегнете.

Близнаци

Днес няма да ви липсва нищо от онова, от което се нуждаете. На работното място ще изпъквате с интелект и повишена работоспособност. Имате планове за бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Рак

Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни. Не ги пренебрегвайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място.

Лъв

Без съмнение ще се радвате на късмет. С достатъчни усилия ще завоювате нови територии. Но не се доверявайте повече от допустимото и успехът ви ще дойде. Бъдете толерантни към неравностойните на вас . Направете приятна изненада на човека, когото обичате.

Дева

Очаква ви приятна изненада днес. Свършете работата си безупречно и не обръщайте внимание на празнодумците. Това е правилната стратегия, в противен случай може да ви въвлекат в ненужни конфликти. Любовни вълнения ще ви заредят позитивно и хармонизират.

Везни

Някои ги очакват предложения, върху които ще се замислят. Бъдете реалисти и не правете прибързани изводи. Имате добри шансове да осъществите замислен проект. Колкото по-скоро се заемете с действие, толкова по-лесно ще разберете къде сте. Ще получите подкрепа от близък човек.

Скорпион

Съсредоточете си, защото мислите ви отсъстват и са далече. Преценете кое е най-важно за вас и започнете от него. Със сигурност ще се справите и удовлетворението ще е несравнимо. Оставете на хората около вас да поискат помощта ви, не я предлагайте сами.

Стрелец

Промяната при вас вече започна. Развийте в себе си онези качества, които ще ви помогнат да прозрете в невидимото и осъзнаете истини, убягващи на мнозина. Не пренебрегвайте предложения за вечеря навън. Шансът да срещнете важна за вас личност е реален.

Козирог

Късметът ще е на ваша страна. Не се колебайте да отстоявате интересите си, щом сте убедени в правотата си. Привлекателен представител на противоположния пол ще привлече вниманието ви. Видимо не сте безразлични и скоро отношенията ви може да се задълбочат.

Водолей

Днес се опитайте да сте толерантни спрямо грешките, допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Риби

Днес се опитайте да завършите започнатите от вас неотдавна проекти в професионалната област. Премахвайте някои недоразумения в общуването с приятели от близкото минало. Концентрирайте вниманието си върху желанието си да постигнете материална стабилност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА