Last news in Fakti

20 Юли, 2017 01:47 1 077 2

Козел vs. офис: Животното победи

  • коза-
  • видеоклип-
  • аргоникс-
  • офис-
  • стъкло

С подозрения за грабеж започна работната седмица в „Аргоникс“, фирма за производство на полимери в САЩ, разкрива Би Би Си.

Служител на компанията пристигнал в офиса, за да окрие, че вратите му са разбити, а стъклата – счупени. Човекът незабавно се свързал с полицията, мислейки си, че става дума за влизане с взлом.

Когато обаче служителите в офиса на „Аргоникс“ в Колорадо осъзнали, че нищо не липсвало, започнали да преглеждат записите от камерите в помещението

Заподозреният дори не сметнал за нужно да покрие лицето си. Оказало се, че зад злопоуката се криел изключително свиреп козел.

Фирмата качила записа с козела в профила си в YouTube, като до този момент видеоклипът има повече от милион гледания.

Причините за свирепото поведение на козата останали неясни, затова хората започнали да развиват теории относно мотивите на животното.

"Вероятно е видял отражението си в стъклото, помислил си е, че това е друг козел, разгневил се е и се опитал да се пребори с него", предложи един от многото потребители на YouTube, коментирали под видеоклипа.

Директорите на фирмата останали с голяма бъркотия за почистване и необичаен застрахователен иск.

Местонахождението на козата е неизвестно, въпреки че може да се види, че си е тръгнала особено щастлива от мястото на престъплението в края на видеоклипа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    1 2 Отговор
    Още веднъж я пуснете статията, че два пъти е малко...
  • 2 незнайко

    2 1 Отговор
    Тези тъпотии може да ги има само в САЩ. Цяло стадо минава по улицата в началото на клипа!