21 Юли, 2017 00:12 1 554 1

Музикална легенда се ожени за трети път (ВИДЕО)

  • стиви уондър-
  • томика брейси-
  • сватба

Стиви Уондър отново е младоженец

Музикална легенда се ожени за трети път (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Стиви Уондър се ожени за партньорката си от пет години Томика Брейси на церемония в Лос Анджелис, съобщи Contactmusic.

Сватбата в хотел "Бел еър" е била пищна. Джон Леджънд, Ъшър, Фарел Уилямс са пели за младоженците. Стиви Уондър също се е качил на сцената и е изпълнил "Try a Little Tenderness".

"Сватбата беше разточителна, романтична, пълна със знаменитости - каза човек от обкръжението на певеца пред в. The Sun. Приятелите на Стиви от музикалната индустрия се редуваха да пеят за младото семейство, за най-голямо удоволствие на другите гости. След това и Стиви направи серенада на булката".

Томика Брейси е на 42 години. Тя е майката на двете най-малки деца на 67-годишния музикант. Той има още седем деца на възраст от 42 до 11 години от предишни връзки. Всички те са участвали в церемонията като шафери.

Това е третият брак на Стиви Уондър. Той беше женен за Кай Морис от 2001 г. до 2015 г. и за Сайрита Райт от 1970 г. до 1972 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нали сляп бе

    0 1 Отговор
    И как ги харесва като не ги вижда? Онаа може да му прави постоянно куколд и он ще им свири на пианото...