Last news in Fakti

17 Май, 2018 14:20 1 519 2

Стиви Уондър готви мащабно завръщане във Вегас (ВИДЕО)

  • стиви уондър-
  • лас вегас

Музикантът ще изнесе пет концерта в столицата на хазарта през август

Стиви Уондър готви мащабно завръщане във Вегас (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Световноизвестният музикант Стиви Уондър ще изнесе пет концерта в столицата на хазарта Лас Вегас през месец август, предава АР.

Спектаклите ще стартират на 3 август в "Парк тиътър" в казиното MGM. По-рано комплексът и залата с 5300 места бяха известни като "Монте Карло". Тук са гастролирали Шер и Рики Мартин.

Продажбата на билети на стойност 69 долара започва от 21 май.

Шейсет и осем годишният музикант заяви миналата седмица, че ще изнесе поредица от концерти в Лас Вегас и на други места, за да отдаде почит на живота, любовта и музиката в тези смутни времена.

Стиви Уондър готви мащабно завръщане във Вегас (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахах

    0 1 Отговор
    хахахахха "да отдаде почит на любовта,музиката,живота.." ...не,тези концерти не са да направи някой долар,той за почит ги прави човека....
  • 2 Stefko88

    0 0 Отговор
    Сигурен съм че не вижда нищо смешно в това!