Last news in Fakti

6 Септември, 2017 15:43 1 228 1

Полицията в Бостън затвори тунел, за да спаси коте (ВИДЕО)

  • коте-
  • тунел-
  • спряно движение-
  • спасят-
  • спасителна акция-
  • сащ-
  • бостън
Полицията в Бостън затвори тунел, за да спаси коте (ВИДЕО) - 1
Снимка: Massachusetts State Police

Движението в един от тунелите на натоварен път в американския град Бостън бе спряно, за да бъде спасено едно загубено и уплашено коте.

До акцията, проведена съвместно от смелите и грижовни полицаи и служителите на един от центровете за спасяване на животни в града, се стигнало, след като на телефон 9911 постъпили десетки сигнали от загрижени шофьори, които алармирали, че сред колите се лута малко коте. Животинчето не можело само да намери пътя навън, а хаотичните му прибягвания можели да му костват живота.

За да го измъкнат от тунела, полицаите спрели движението в него, а служителите на центъра за животни влезли, за да го вземат.

За щастие котето, не било пострадало сериозно и имало само няколко драскотини. То било заведено в центъра за животни, където получило ветеринарни грижили и където ще остане за известно време да се възстанови от стреса, преди да бъде дадено за осиновяване.

11-месечното мъжко коте освен дом, сега си търси и име. От полицията са обявили, че приемат идеи как да бъде наречено. Някои хора вече са предложили то да бъде кръстено Боби - на името на полицая, който го е спасил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 2 Отговор
    Поздравления за полицая , но би било най- подходящо котето да бъде
    именувано LUCKY