18 Октомври, 2017 07:00 3 135 0

Вашият хороскоп за днес, 18.10.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Днес родените под този зодиакален знак ще осъществят пътуване по работа, но от подхода ви ще зависят крайните резултати. Бъдете по-търпеливи, в противен случай може да допуснете грешки, които може да се отразят на финансовата ви стабилност.

Телец

Днес ограничете разходите си. Точно на този етап от време ще имате нужда от повече пари и затова ще ви се наложи да сте разумни в оперирането с наличните си средства. Помислете как да разнообразите ежедневието си.

Близнаци

Днес не забавяйте реализацията на плановете си, свързани с професионалната сфера. Стремете се да приключите със служебните си ангажименти в разумни срокове, защото на този етап от време за всяко отлагането ще трябва да плащате с допълнителни часове работа.

Рак

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат желанието да установят равновесие в мислите, чувствата и в отношенията с колеги и приятели. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост. Дайте си малко почивка.

Лъв

Днес внимавайте какви думи употребявате, за да не нараните несъзнателно човека, който толкова силно обичате. Опитайте се сами да откриете новите си възможности в професионалната и финансова сфера.

Дева

Днес ще имате желанието да вземете бързи и импулсивни решения относно личния си живот, с цел да се освободите от множеството неприятности, които в последно време не ви дават покой. По-добре ще е обаче да не предприемате нищо необмислено.

Везни

Днес не започвайте нова работа, особено ако не сте приключили със старите си ангажименти. Направете всичко по силите си, за да успеете с инициативите си, въпреки страховете от евентуален провал. Не отлагайте да приключите с някои битови проблеми в дома си.

Скорпион

Днес избягвайте да разчитате на случайности в професионалната сфера. В този случай е по-добре да действате в посока, от която ще получите търсените от вас резултати, но те ще са следствие и на личните ви усилия и трудолюбие.

Стрелец

Днес можете да овладявате положението във всяка една житейска сфера благодарение на богатия си житейски опит. Стремете се сами да отгатвате къде се крият вашите шансове и възможности за постигането на стабилност в делови и материален план.

Козирог

Днес нищо няма да е така, както сте си го представяли в началото. Напълно възможно е да започнете да планирате по нов начин инициативите, които възнамерявахте да осъществите. Стремежите ви лесно ще се превръщат в реалност, ако не губите надеждата си пред трудностите.

Водолей

Днес отстоявайте независимостта си в материалната сфера, защото само по този начин ще съумеете да превърнете недостатъците в положителни страни в делово отношение. Не заобикаляйте законите и правилата. Овладейте недоволството си към партньора в любовта.

Риби

Днес подобрете ораторските си способности, особено ако искате да спечелите нови последователи в професионалната сфера. Напълно възможно е да се нуждаете от поощренията и любовта на интимната си половинка, за да придобиете увереност в действията си. Обърнете внимание и на здравето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА