Last news in Fakti

2 Януари, 2012 18:32 2 969 0

Да пиеш 42 литра безалкохолно седмично

  • безалкохолно-
  • зависимост-
  • диета

Диетична кола прати мъж в болница, за да лекува зависимостта си от газираната напитка. 38-годишният Дарън Джоунс пиел по 42 литра от течността седмично, пише таблоидът „Мирър”. Това му коства не само сто паунда седмично за лечение, но и връзката с възлюбената му.

Британецът е убеден, че е пристрастен. Когато нямало кой да му донесе още безалкохолно, той изпадал в паника. Сравнява зависимостта си към напитката с тази към дрогата или алкохола.

Мъжът се обадил на компанията-производител, за да попита дали е възможно да се пристрастиш към диетичната течност. Получил съвет да разрежда колата с вода, но това не било решение на проблема.
„Това е моето гориво, моето злато”, казва Джоунс, който търси пари за лечение. Той признава, че не искал да признае зависимостта си, но днес е решен да я пребори.

Дарън започнал да пие диетични безалкохолни от 13-годишен – по 18 кенчета в продължение на десет години.

През 2007 година мъжът изгубил работа като таксиметров шофьор, тъй като му открили диабет и високо кръвно налягане.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА