Last news in Fakti

16 Ноември, 2017 15:52 3 078 1

Слон нанесе тежка травма на мъж, вживял се в ролята на Бахубали (ВИДЕО)

  • слон-
  • индия-
  • бахубали-
  • глупав-
  • пресъздаде-
  • сцена-
  • индийски филм

Животното явно не искало да участва в пресъздаването на култовата сцена от индийския екшън

Продължението на индийския фентъзи екшън Бахубали, явно не се е понравило на местните слонове. Това стана ясно в края на миналата седмица, когато 25-годишен мъж пострада сериозно при опит да пресъздаде една от емблематичните сцени във филма, пише в. Тimes of India.

Инцидентът, който е станал късно в неделя, в селище близо до най-големият град в индийската провинция Керала — Тъдпуджа, е била заснета на видео и качен в интернет.

Пострадалият Джон се разхождал със свои приятели, когато забелязал слона "Партан" да стои спокойно в каучукова плантация.

Джон се приближил до масивното животно и се опитал да се сприятели с него, като го нахрани. След като няколко пъти дал на слона храна, младият мъж решил, че двамата вече са достатъчно близки и той може да опита да пресъздаде сложната каскада.

На кадрите се вижда как той целува хобота на слона, а след това прави опит да се изкачи по него, точно като прави актьорът Прабхас Раджу Упалапати, превъплътил се в ролята на Бахубали, във втората част на екшъна.
Слонът обаче, не одобрил действията на младия мъж и го захвърлил с хобота си на няколко метра разстояние.
След инцидента Джон бил хоспитализиран със сериозна травма на врата.

По-рано тази година друг ентусиаст и фен на Бахубали, загуби живота си, след като опита да пресъздаде друга сцена от филма и скочи от водопад в Махули.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    1 0 Отговор
    "Водка номер пет! Живот като на кино. "
    Тези не ги слуша главата.