Last news in Fakti

1 Декември, 2017 16:14 13 733 11

Любовница ограбила Мартин Петров, а не банката

  • мартин петров-
  • спорт-
  • любовница-
  • скандал-
  • финансова измама-
  • грабеж-
  • банка

Футболната звезда Мартин Петров, който през изминалата седмица сигнализира прокуратурата, че от сметките му в "УниКредит Булбанк" са източени близо 4 млн. лева, всъщност е станал жертва на измама, въртяна от любовницата му - бивша служителка на банката. В сигнала си до прокуратурата, той заявява, че в банката действа организирана престъпна група, пише "Уикенд".

През лятото Мартин Петров посетил клон на банката, където разбрал, че личният му банкер Ирина Аткова е отстранена от длъжността още през декември миналата година. През това време обаче двамата все още са били във връзка, но тя не е казала и дума на футболиста. От банката също не са му съобщили, че тя е уволнена и вече не отговаря за финансите му.

Директорът на "УниКредит Булбанк" Левон Хампарцумян казва, че "Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му подпис. Ако не е искал да прави това, то е бил подведен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете. Но всичко това си е негов проблем. Хората с пари трябва да умеят да ги пазят, да имат елементарни познания и да са по-устойчиви на методите на уличниците. Знаем, че жените златотърсачки са доста талантливи, затова мислят цял живот. А глупаците плащат за глупостта си...", цитира го "Тема".

Хампарцумян не коментира защо бившата му служителка не е предадена на прокуратурата, а само е уволнена. Източници казват, че днес Ирина успешно работи в друга банка. Заради хитрата любовница Мартин Петров се разделя със съпругата си Ралица, а тя и двете ѝ дъщери живеят във Великобритания.

Не дълго след сватбата с Ралица, той се запознава с банкерката Ирина и аферата им започва. Запознати разказват, че той ѝ имал такова доверие, че и поверил електронния си подпис и ѝ е позволил да се разпорежда с личните му банкови сметки, които били 13 на брой.

Тодор Табаков, адвокат по търговско право, който работи в защита на футболиста по случая, споделя, че Мартин Петров не е бил запознат с измамните транзакции, направени от любовницата и твърди, че банката е трябвало да го информира за тях, както и за това, че договорът между личната му банкерка и банката е прекратен.

По негови думи, най-пагубните за сметката на Петров операции са настъпили през периода януари - август 2017, непосредствено след като Ирина е била отстранена от банката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    43 3 Отговор
    Тъпо парче футболист. Жалкото е, че това е човек, който си е изкарал честно парите.
  • 2 Гост

    31 3 Отговор
    Тъпак. Тая любовница мн скъпо му е излязла.
  • 3 Радо

    19 2 Отговор
    Да е жив и здрав там да рита топката и да бяга по тъча - други пари ще изкара.
  • 4 gost

    34 0 Отговор
    да са по-устойчиви на методите на уличниците. Знаем, че жените златотърсачки са доста талантливи, затова мислят цял живот. А глупаците плащат за глупостта си...

    Това изказване казва цялата истина!!! ;)
  • 5 Mutlek

    22 1 Отговор
    Е на това му се вика да имаш златна п.......любовница!
  • 6 Бесен Язовец

    13 2 Отговор
    Бесплатно топене на чушката няма.
  • 7 Симпатизант

    11 2 Отговор
    Горкият човек. Защо обаче не й покажете снимка, за да се пазят другите мъже.
  • 8 no name no face no number

    9 2 Отговор
    Това са жените днес.Нормално е да и е имал доверие. Сега тая заслужава да и е...е м...а
  • 9 НЯКОЙ СИ

    21 0 Отговор
    ЧУКАЙТЕ НА ДЪРВО,ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА.....
    ЩОТО ЗА ЕДНОТО Е***Е МЪЖЕТЕ СМЕ ГОТОВИ ДА СЕ РАЗДАДЕМ ДОКРАЙ И ПОСЛЕ НИЕ СМЕ Е****Е.....ЩО НАРОД Е ИЗГОРЯЛ ТАКА,ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТЕ....
    РАЗНИ ПАЧАВРИ ТАКА ТЕ ИЗДОКАРВАТ,ЧЕ СЕ ПРОКЛИНАШ ДОКАТО СИ ЖИВ,КАК СИ МОГЪЛ ДА СИ ТОЛКОВА НАИВЕН И ДОВЕРЧИВ....
    ПОСТОЯННО ЧЕТЕМ ЗА ИЗМАМИ И ИЗМАМЕНИ....АМИ КОЛКО СЕМЕЙНИ СА ИЗГОРЕЛИ ПО ПОДОБЕН НАЧИН.....
    ЖЕНАТА СЕ ДОКАРВА И ПОСТИГА ЦЕЛТА СИ С ВСЯКЯКВИ СРЕДСТВА.....ТАКА,ЧЕ НЕ СЕ ПРИСМИВАЙТЕ ...И ДАНО НЕ ВИ ИДВА ТАКОВА ЗЛО НА ГЛАВАТА....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Крадец

    6 3 Отговор
    Всяко удоволствие се заплаща!