30 Декември, 2017 07:00 2 695 0

Вашият хороскоп за днес, 30.12.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2017

Овен

Освободете се от приятелските връзки и контакти, които са ви в тежест. Пазете се от разочарования спрямо приятели и близки. Само в краен случай се отправяйте на дълъг път! Не се колебайте да стабилизирате съществуващата интимна връзка.

Телец

През този ден не се захващайте с много неща едновременно, защото ще се преуморите и изнервите. Помолете и другите членове на вашето семейство да помагат, за да ви остане време и за по-приятни занимания и за отдих.

Близнаци

Днес ще се радвате на добро настроение и много хубави мигове с вашето семейство. Поглезете се с любима храна и се отдайте на заслужен отдих. Необвързаните ще срещнат нова любов.

Рак

Днес се отдайте на приятни занимания и срещи с добри приятели. Полагайте повече грижи за здравословното си състояние, като не поемате рискове в тази посока. Заедно с интимната си половинка планирайте настоящето и бъдещето.

Лъв

Днес ще осъществите пътуване, което ще ви донесе много приятни емоции. Ще срещнете много интересни хора, с които може да станете добри приятели. Някои контакти могат да ви помогнат за бъдеща професионална реализация.

Дева

Днес ще разполагате с достатъчно количество енергия, за да осъществите намеренията си за промени на домашната обстановка. Помислете и как да релаксирате, за да се заредите с положителна енергия.

Везни

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. В никакъв случай не критикувайте обичаните от вас хора, ако не искате да ги загубите завинаги.

Скорпион

Днес забравете грижи и проблеми и се отдайте на заслужена почивка. Излезте сред природата или отделете време за любимо хоби. Не си налагайте мнението, за да не огорчите интимната си половинка.

Стрелец

Днес, ако не сте трайно обвързани в любовта, то не отлагайте важното решение. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка. Отделете време за хората от близкото си обкръжение. Не правете излишни разходи.

Козирог

Днес се опитайте да се занимавате с практични и полезни занимания, които в същото време ще ви донесат много приятни емоции. Ако имате възможност излезте сред природата, ще се заредите с много положителна енергия и ще се разтоварите от забързаното ежедневие.

Водолей

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в материален план. Отделете време само за себе си и за релаксиращи процедури. Вечерта прекарайте в компанията на добри приятели.

Риби

Днес оползотворете свободното си време пълноценно, но не забравяйте да обърнете внимание на членовете от вашето семейство. Контролирайте зорко ситуацията във финансовата сфера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА