Last news in Fakti

1 Януари, 2018 07:00 5 725 0

Вашият хороскоп за днес, 01.01.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Днес ново обстоятелство ще внесе промяна в плановете ви, но ще се отрази благоприятно и ще повиши настроението ви. Проявете повече разбиране към децата си и бъдете съпричастни с някои техни проблеми и страхове. Вечерта прекарайте в тиха домашна обстановка.

Телец

След посрещането на Новата година ще се чувствате уморени, но въпреки това, в добро настроение и добър тонус. Най-добре е днес да си останете вкъщи. Имате нужда да се заредите с енергия. За необвързаните - имате постоянен ухажор, най-добре е да му обърнете внимание, може това да е любовта на живота ви.

Близнаци

Затруднения ще имат днес нежните представителки на знака. И мъжете не са застраховани от неприятности, но ситуацията е временна и бързо ще се промени. Мерете си приказките, за да не засегнете без да искате, някой, на когото държите.

Рак

Днес ще се чувствате отпочинали и готови за нови подвизи. Ще кипите от енергия и ще имате желания купона да продължи. Ще се срещнете с интересни личности. Не прекалявайте с храната и напитките, за да нямате здравословни проблеми в бъдеще.

Лъв

Денят ви ще бъде доста динамичен и натоварен. Някои ги очакват срещи с роднини, които не са виждали отдавна, за други - културно мероприятие. Гледайте ведро на живота си, нямате причини за сериозни безпокойства. Доброто ви отношение към всички е знак, че сте постигнали вътрешната си хармония.

Дева

Денят ви ще бъде спокоен, най-добре е да се отдадете на почивка и релакс. Помислете за разтоварваща диета и не приемайте пикантни храни. С партньора си ще подходите практично към общ проблем и заедно ще го решите по-леко.

Везни

Денят ви ще бъде доста динамичен и натоварен откъм срещи с нови колоритни личности. Ще се радвате на внимание и интерес от страна на противоположния пол. Внимавайте с консумацията на алкохол и пазете парите си, ако сте на обществено място с много хора. Не всички са доброжелатели.

Скорпион

Още от първия ден на новата година ще ви се наложи да се занимавате с бизнес дела. Има неотложни ангажименти, които трябва да се свършат. Ще сложите начало на нещо ново и печелившо, затова не го пренебрегвайте. Очакват ви и нови запознанства. Вечерта ще ви остане време и да се позабавлявате.

Стрелец

Позитивното мислете и доброто настроение ще ви съпътстват през първия ден от новата година. Ще се радвате на любовта на семейството и приятелите. Прекомерно сте доверчиви, затова бъдете предпазливи да не станете жертва на интриганти.

Козирог

Още от първия ден на новата година ще се радвате на много късмет и приятни изненади. Споделяйте притесненията си по даден проблем с интимната си половинка, така ще се реши много по-лесно и няма да има недоразумения и съмнения от нейна/негова страна. Здравето ви е отлично.

Водолей

Не правете планове още от първия ден на новата година. Насладете се на спокойствието и домашния уют и забравете временно за бъдещи задачи и трудности. Прекарайте вечерта с интимната си половинка и забравете за шумните компании.

Риби

Не всичко ще върви по план през днешния ден, но не унивайте, с бързи действия и помощ и близките ще се справите с изникнали ангажименти и ще можете да се отдадете на по-приятни занимания.Добре е да обърнете внимание на здравето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА